20.5 C
Albania
Thursday, November 10, 2022

Does cinnamon milk help you sleep better?

Many people have a favorite "medicine" for every night before bed: a warm decaffeinated tea or some melatonin supplement. But juices containing milk and...

POSTIMET E REJA

Cilat jane ushqimet qe ju ndihmojne te keni floke te shendetshem

Deshironi te dini si te keni floke te shendetshem? Ky artikull është i përsosur për ju nëse vuani nga rënia e rritjes së flokëve apo...

Uthulla e molles dhe benefitet e saj per shendetin

Uthulla e molles ka me shume perdorime sesa vec ne gatim. Jeni gati te mesoni disa nga benefitet e saj? Me siguri keni lexuar disa herë...

Nese ndiqni keto hapa renia e peshes do te behet me e lehte

Deshironi qe renia e peshes te behet e lehte per tu arritur? Të humbasësh peshë nuk është një gjë aq e thjeshtë dhe e mirë...

Ja disa arsye qe tregojne se jeni me intelekt me te lart se te tjeret

Deshironi te dini nese keni nje intelekt me te lart se sa te tjeret rreth jush? Një ide gjeniale e papritur ose një supozim...

Ja disa arsye qe tregojne se jeni me intelekt me te lart se te tjeret

Deshironi te dini nese keni nje intelekt me te lart se sa te tjeret rreth jush? Një ide gjeniale e papritur ose një supozim i drejtë, shpesh na jep një ndjenjë kënaqësie të thellë.

Janë disa shenja të papriturës që zbulojnë ‘intelektin’ tek një person:

  1. Ndjenja e shpeshtë e mërzisë
intelekt i lart

Njerëzit inteligjentë gjithmonë ndihen të mërzitur kur bëjnë vetë rutinë. Kjo lidhet me faktin se duke pasur shumë njohuri dhe aftësi, mua më jep një intelekt më të madh se nuk mund të përfshihen të gjithë potencialin e tyre të kryejnë detyrën e ngjarjes.

  1. Tendenca për t’u ndjerë më të rinj se mosha juaj reale

Këtu është një fakt interesant që vlen të përmendet: shumë shumë intelektualë ndihen më të rinj. Për më tepër, sa më i lartë të jetë niveli i ynë i inteligjencës në adoleshencë, aq më shumë ka gjasa të ndiheni më të rinj në pleqëri.

  1. Krizat e shpeshta ekzistenciale
intelekt

Njerëzit e talentuar shpesh ankohen për krizat ekzistenciale në jetën e tyre. Eshtë një mundësi e tillë që këta individë të gjejnë misionin dhe qëllimin e tyre, përndryshe, probleme psikologjike mund të zhvillohen.

  1. Vështirësitë në ndërtimin e të tjerëve romantike

Njerëzit me intelekt nuk mund të takonin çdo objekt i admirimit të të gjithëve. Hulumtimet shfaqin se çfarë me IQ mbi 120. Shpesh mund të gjejnë veten në vetmuar dhe ata preferojnë të bëjnë partnerë me rezultate më të ulëta të IQ.

Kujtesa dhe intelekt -i

Edhe të zgjuarit kanë papërsosmëritë e tyre. Mendjet më të ndritura të planetit tonë priren të punojnë me idetë e tyre aq shumë sa që ata duan të bëjnë detyrat e përditshme.

  1. Aftësia për të zgjedhur një çështje në një mënyrë origjinale

“Ju duhet t’i kuptoni një mundësi në mënyrë që të shpikni përtej gomën,” tha miliarderi i famshëm Bill Gates. Kjo frazë jep sugjerime se si funksionon mendja jonë. Për t’u bërë krijues, duhet të kuptoni thelbin e një gjëje përreth jush.

Latest Posts

Cilat jane ushqimet qe ju ndihmojne te keni floke te shendetshem

Deshironi te dini si te keni floke te shendetshem? Ky artikull është i përsosur për ju nëse vuani nga rënia e rritjes së flokëve apo...

Uthulla e molles dhe benefitet e saj per shendetin

Uthulla e molles ka me shume perdorime sesa vec ne gatim. Jeni gati te mesoni disa nga benefitet e saj? Me siguri keni lexuar disa herë...

Nese ndiqni keto hapa renia e peshes do te behet me e lehte

Deshironi qe renia e peshes te behet e lehte per tu arritur? Të humbasësh peshë nuk është një gjë aq e thjeshtë dhe e mirë...

Ja disa arsye qe tregojne se jeni me intelekt me te lart se te tjeret

Deshironi te dini nese keni nje intelekt me te lart se sa te tjeret rreth jush? Një ide gjeniale e papritur ose një supozim...

Don't Miss

Quiz: Çfarë dhurate do të marrësh për Shën Valentin?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e ngjashme je me nënën tënde?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e rëndësishme je për miqtë e tu?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Ditën e Shën Valentinit, do ta kaloni mirë apo keq?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa të predispozuar jeni për të vuajtur nga ankthi?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter