11.1 C
Albania
Monday, April 18, 2022

Does cinnamon milk help you sleep better?

Many people have a favorite "medicine" for every night before bed: a warm decaffeinated tea or some melatonin supplement. But juices containing milk and...

POSTIMET E REJA

Cilat jane ushqimet qe ju ndihmojne te keni floke te shendetshem

Deshironi te dini si te keni floke te shendetshem? Ky artikull është i përsosur për ju nëse vuani nga rënia e rritjes së flokëve apo...

Uthulla e molles dhe benefitet e saj per shendetin

Uthulla e molles ka me shume perdorime sesa vec ne gatim. Jeni gati te mesoni disa nga benefitet e saj? Me siguri keni lexuar disa herë...

Nese ndiqni keto hapa renia e peshes do te behet me e lehte

Deshironi qe renia e peshes te behet e lehte per tu arritur? Të humbasësh peshë nuk është një gjë aq e thjeshtë dhe e mirë...

Ja disa arsye qe tregojne se jeni me intelekt me te lart se te tjeret

Deshironi te dini nese keni nje intelekt me te lart se sa te tjeret rreth jush? Një ide gjeniale e papritur ose një supozim...

If you think you do not have a nice home, the problem lies here

We often say that the living room of the house is the most important environment, but we forget to mention how much important time we spend in the toilet.
It is the place where we begin and end the day. To answer the question of why remodeling your toilet should be taken seriously, let’s first discuss why it is so important.

Did you know that a person, on average, will spend at least 1.5 years of his life in the toilet ?!
For many others, their best ideas come in the shower. It’s that sacred space where you can ‘prepare’ for a project or are preparing for your job interview.
Well let’s face it, it’s half the beauty of your home!
In the way a toilet is aesthetically placed, it can play a big role for the rest of the house. Surely the right toilet decor, tile design, lighting can be the ‘icing on the cake’ of the whole house project.
As you read, you are thinking about your toilet. Need change ?! Do you look small ?! Is not it modern?
Well here you will find some instructions on how to build the dream toilet, and the place where you can realize it:
LIGHTENING

The level of lighting in a toilet is the key to ‘manipulating’ its size. This advice comes from the specialists of the most famous company in the country, for tiles and sanitary ware , Selection By Arjon . Simplicity and light quality, which you can easily achieve!
Tile design

Dizajnet mund të jenë të pafundme, por diferenca qëndron tek cilësia dhe përshtatja. Nëse hapësira e tualetit tuaj është e vogël, zgjidhni dizajne me ngjyra të hapura. Shkëlqim dhe pastërti me “Tele Di Marmo” nga EMIL Ceramica, vetëm në Selection by Arjon.
Eleganca në hapësirë

Ndonjëherë është shqetësuese, jo vetëm kur tualeti është i vogël por edhe kur ka një hapësirë të madhe. Nëse nuk bëni zgjedhjet e duhura mund të rezultojë një ‘rrëmujë’ e vërtetë! Në showroom-in e Selection By Arjon, ju do të gjeni atë që keni deri dje mendonit se nuk do e arrinit dot. Cilësia, dizajni unik, garancia nga markat më të njohura në botë, do t’ju frymëzojnë të krijoni tualetin e ëndrrave.
Komoditet modern

Over time, innovations in style enable us to create a more comfortable lifestyle. But, the point is to choose between many providers, to find the right one! Investing in a toilet translates to investing 70% of the entire home, as it is the environment that changes less frequently than any other environment in the home. (If you make the right choice!) So go for quality and warranty, go to Selection By Arjon . There you will find the potential to change your entire lifestyle.

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Latest Posts

Cilat jane ushqimet qe ju ndihmojne te keni floke te shendetshem

Deshironi te dini si te keni floke te shendetshem? Ky artikull është i përsosur për ju nëse vuani nga rënia e rritjes së flokëve apo...

Uthulla e molles dhe benefitet e saj per shendetin

Uthulla e molles ka me shume perdorime sesa vec ne gatim. Jeni gati te mesoni disa nga benefitet e saj? Me siguri keni lexuar disa herë...

Nese ndiqni keto hapa renia e peshes do te behet me e lehte

Deshironi qe renia e peshes te behet e lehte per tu arritur? Të humbasësh peshë nuk është një gjë aq e thjeshtë dhe e mirë...

Ja disa arsye qe tregojne se jeni me intelekt me te lart se te tjeret

Deshironi te dini nese keni nje intelekt me te lart se sa te tjeret rreth jush? Një ide gjeniale e papritur ose një supozim...

Don't Miss

Quiz: Çfarë dhurate do të marrësh për Shën Valentin?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e ngjashme je me nënën tënde?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e rëndësishme je për miqtë e tu?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Ditën e Shën Valentinit, do ta kaloni mirë apo keq?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa të predispozuar jeni për të vuajtur nga ankthi?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter