12.5 C
Albania
Wednesday, March 8, 2023

Does cinnamon milk help you sleep better?

Many people have a favorite "medicine" for every night before bed: a warm decaffeinated tea or some melatonin supplement. But juices containing milk and...
Home Tags #online

#online

Rolando dhe Teresa, çifti i bamirësive në Shqipëri

Kur edhe shume pak kohe ka mbetur nga viti 2020 ,  secilit nga ne mund ti vijë ndermend cdo ngjarje e këtij viti të...

Histori dashurie te famshme qe linden ne sheshxhirime

Histori dashurie te famshme qe kane lindur ne sheshxhirime. Jane mbreslenese dhe shume joshese per cilindo nga ne. Ne Hollywood tashme ne dime qe pervec...

VAJI I KASTORIT, 6 ARSYE PSE DUHET TA KENI

Vaji i kastorit ka qene per me teper se nje mije vjet nje element kryesor ne kabinetin e medikamenteve mjekesore.Vaji i kastorit ne thelb...

5 ushtrime për lindje të lehtë dhe nje lindje natyrale

Ushtrimet per nje lindje te hehte jane trendi qe shume femra po ndjekin. Ushtrimet per lindje jane te sygjeruara gjithashtu nga mjeke dhe specialiste...

Parfumet e pranverës – stina kur bota merr tjeter ngjyre

Parfumet e pranveres jane aromat ndjellese te tokes ne siten e rifillimit te jetes. Stina kur bota merr nje tjeter ngjyre, gjithcka fillon te...

Dita Ndërkombëtare e Tokës, mesazhi i ketij viti

Dita Nderkombetare e Tokës është një ngjarje vjetore që festohet në të gjithë botën më 22 prill. Dita Nderkombetare e Tokes festohet për të...

Ky renditet si vendi më i lumtur në botë

Vendi me i lumtur  ne bote per te katertin vit radhazi eshte shpallur Finlanda Vendi me i lumtur ne bote emerohet në një raport...

Must Read

Quiz: Çfarë dhurate do të marrësh për Shën Valentin?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e ngjashme je me nënën tënde?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter

Quiz: Sa e rëndësishme je për miqtë e tu?

AddThis Sharing ButtonsShare to WhatsAppWhatsAppShare to ViberViberShare to FacebookFacebookShare to PinterestPinterestShare to TwitterTwitter